web
			stats
Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik ben overnameadviseur

   Dienstverlening adviseur
   Database aangeboden bedrijven
   Database met kandidaat kopers
   Gratis nieuwsbrief aanvragen


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik ben overnameadviseur > Database aangeboden bedrijven > 73 Detailhandel > 275 mode

Dames- en herenmodezaak met uniek conceptProfielnummer:
S10980

Profielinformatie:
Ter overname wordt aangeboden een dames- en herenmodezaak met uniek concept.
De onderneming staat al jaren bekend als specialist in haar vakgebied en onderscheidt zich door de kwaliteit van producten en de goede dienstverlening. Gevestigd in een huurpand op een A-locatie met goede bereikbaarheid en heeft een sterke langjarige online aanwezigheid.

Een aantal jaren geleden is de onderneming gestart met de webshop-activiteiten (3 webshops). De winkel is een, gezien haar winkeloppervlakte en bijbehorend aanbod, uniek concept, A-locatie, en exclusiviteit van verschillende bekende merken zeer onderscheidend binnen haar segment. Ook heeft de winkel een regiofunctie met een straal > 50 km.

De onderneming bezit een gevulde orderportefeuille. De winkel met zeer luxe uitstraling heeft nog een flinke groeipotentie evenals de webshop die gekoppeld is aan de winkelvoorraad biedt genoeg kansen om nog verder te groeien in een niche markt.

De kracht zit in de service en het totaalconcept van de organisatie waardoor het nog steeds een sterke groei doormaakt. De organisatie beschikt over een breed en diep aanbod in de sector, hierdoor onderscheidt de organisatie zich ten opzichte van haar concurrenten en is de organisatie in staat om de klanten een totaalconcept aan te bieden en het ontwerp exclusieve en/of aan de klant aangepaste producten. Dit wordt ook door 90% van de klanten zeer gewaardeerd.

De markt van deze winkel is sinds vorig jaar een extra boost gekregen met heel veel groeipotentie. De doelgroep valt in het segment 20-60 jaar met een middeninkomen en hoger.

Bij de onderneming zijn 3 zzp?ers (enkele uren per week) en 1 stagiaire aan het werk, exclusief de ondernemer. Plaatsing van eigen personeel is ook mogelijk

Branche:
Detailhandel / mode

Regio:
Heel Nederland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen