web
			stats
Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil een bedrijf kopen

   Management Buy-In (MBI)
   Strategische koper
   Database aangeboden bedrijven
   Database met kandidaat kopers
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Privileged search
   Algemene Voorwaarden Strategische Kopers
   Algemene voorwaarden Management Buy-In (MBI)


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil een bedrijf kopen > Database aangeboden bedrijven > 218 Industrie > 218 machinebouw

Investeerders voor de verdere uitbouw van innovatieve horloge-scale-upProfielnummer:
S09548

Profielinformatie:
Een ondernemer zoekt investeerders voor de verdere uitbouw van innovatieve horloge-scale-up.

De horlogemarkt is een wereldwijde groeimarkt, waarin internet een groeiend aandeel heeft.

Deze onderneming heeft een zeer innovatieve horloge-scale-up in de markt gezet, dat met een eigen platform het hele proces van creren, bestellen, de samenwerking met dealers tot en met de productie innoveert. Het bedrijf produceert in Nederland, maakt omzet en zoekt aanvullende investering voor de financiering van de (internationale) groei. De start-up kosten zijn door de ondernemer en enkele private investeerders gedekt, het gaat nu om de financiering van de scale-up; optimalisering van het platform, nieuwe modellen, voorraad en marketing.

De eerste modellen zijn sportief tijdloos, gericht op de doelgroep 25-50 jaar. In de komende jaren zullen andere modellen en speciale versies worden toegevoegd. De producten zelf zijn van hoge kwaliteit (vergelijkbaar met een Swiss Made-product) maar hebben een populair prijsniveau (? 250-500), waardoor ze voor een grote doelgroep (vrijwel iedereen) toegankelijk zijn. De componenten komen uit China, Zwitserland en Japan, maar de productie vindt plaats in Nederland. Naast de functionele voordelen van het concept, wordt ook grote waarde toegevoegd door de unieke koopbeleving en het gevoel rondom het product.

De marketing en distributie is in eerste instantie gericht op Europa, maar biedt direct de mogelijkheden van wereldwijde verkoop.

De ondernemer en enkele private investeerders hebben de start-up-financiering gedaan en zoeken nu n of meerdere mede-investeerders. Het bedrijf is operationeel en draait omzet. De investering is voornamelijk bedoeld voor optimalisering van het platform, nieuwe modellen, uitbreiding van de voorraad en marketing. Het bedrijf verwacht binnen 3 tot 6 maanden (9-12 maanden na de operationele start) operationeel break-even te draaien.

De benodigde groei-investering is ca. ? 500.000. De investering gaat in de vorm van aandelenkapitaal. Het businessplan voorziet in een snelle break-even-situatie en een goede rendementsontwikkeling. Het is de bedoeling dat de investeerders na overeen te komen termijn kunnen uitstappen met een interessant rendement.


Branche:
Industrie / machinebouw

Regio:
Heel Nederland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen