web
			stats
Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRetailRijkMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil een bedrijf kopen

   Management Buy-In (MBI)
   Strategische koper
   Database aangeboden bedrijven
   Database met kandidaat kopers
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Overname stappenplan
   Algemene Voorwaarden Strategische Kopers
   Algemene voorwaarden Management Buy-In (MBI)


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil een bedrijf kopen > Database aangeboden bedrijven > 68 Horeca > 268 restaurants

Pachter voor wijnproeflokaal/horecalocatieProfielnummer:
S10786

Profielinformatie:
Wegens focus op de groothandelsactiviteiten wordt er een pachter gezocht voor een wijn proeflokaal met horecavergunning in Haarlem-Waarderpolder.
De ruimte is als daghoreca te exploiteren als koffiebar/lunchroom/wijnbar of anderszins, gericht op de ondernemingen op het bedrijventerrein.
De zichtlocatie is gelegen aan de ventweg naast de doorgaande weg door het bedrijventerrein Haarlem-Waarderpolder, met parkeergelegenheid voor de deur. Deze weg is de hoofdader voor doorgaand verkeer langs Haarlem.

De locatie bestaat uit een horecaruimte van 150m2 (15x10m) en een tweede ruimte van 50m2 (5 x 10m), verbonden door een tussendeur. Beide ruimtes hebben een eigen toegang. De gevel met glazen puien is gelegen op het zuiden en kent een goede lichtinval. Gevelterras behoort tot de mogelijkheden.
De ruimte is volledig vernieuwd en ingericht, in zeer goede staat en kan per direct worden betrokken. Keukenvoorbereidingen zijn reeds getroffen, de inrichting ervan kan door de pachter zelf worden bepaald.

Het bedrijvengebied Waarderpolder is een van de grootste bedrijventerreinen van Nederland en huisvest zo?n 1100 bedrijven en 14.000 werkzame personen. Het bestaande horeca-aanbod in de Waarderpolder is nog zeer beperkt en eenzijdig. De gemeente erkent de behoefte aan meer kwalitatieve daghoreca gericht op het bedrijventerrein. Voorbeelden zijn een gezonde, luxe lunchroom en horeca met een drankvergunning.

De horecavergunning op de locatie is toegekend als uitzondering binnen het bestemmingsplan. Het wijnproeflokaal is twee jaar geleden geopend en heeft een goede naam opgebouwd als wijnhandel, tevens als locatie voor netwerkborrels en bedrijfsborrels.

Geschat omzetpotentieel van de horecalocatie is ?300.000 per jaar. Samenwerking tussen de wijngroothandel en de te pachten horecalocatie is bespreekbaar. Deelpacht zonder de tweede (kleine) ruimte behoort tot de mogelijkheden.


Branche:
Horeca/ restaurants

Regio:
Noord-Holland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen