web
			stats
Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Het overnamestappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 199 Papier Grafisch > 216 Uitgeverij

Portefeuille content- en uitgeverijproductenProfielnummer:
S11310

Profielinformatie:
Ter overname wordt aangeboden een portefeuille van uitgeverijproducten (in print) aan.

De portefeuille bestaat uit een klein aantal titels die deels in eigen beheer worden uitgegeven en deels bestaat uit uitgaven die in opdracht worden uitgebracht. Het zijn allemaal printuitgaven. De jaarlijkse omzet bedraagt in 2019 ongeveer 266.000 euro met een gemiddelde marge van rond de 45%. Alle huidige opdrachten en eigen uitgaven zullen in 2020 worden gecontinueerd en momenteel lopen er twee serieuze offertetrajecten bij potentiŽle nieuwe opdrachtgevers.

Als gevolg van de strategische keuze besteedt de onderneming vrijwel alles uit, waaronder vormgeving, drukkerij, tekstschrijven en fotografie. De eigenaren richten zich op het accountmanagement, de concepten en de kwaliteitscontrole. De gemiddelde tijdsbesteding per week voor de beide vennoten bedraagt 24 respectievelijk 12 uur per week. Er is verder geen personeel in dienst.

De huidige onderneming is gevestigd in een eigen kantoorpand. Het is goed mogelijk om de portefeuille over te dragen , zonder de verplichting tot huur of koop van het huidige bedrijfspand. Er zijn geen andere activa of passiva die ter overname worden aangeboden. De overname betreft alle relevante contracten, klant- en leveranciersgegevens, afsprakenhistorie en een externe harde schijf met daarop de concepten, de huisstijlen en alle historische producties.

De portefeuille biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een uitgeverij of onderneming die zich specialiseert in content en creatie, welke opzoek is naar uitbreiding van haar aanbod van titels en klantengroep. Synergievoordelen zijn eenvoudig te realiseren, afhankelijk van de wijze waarop de gegadigde haar eigen dienstverlening momenteel heeft ingericht.

De huidige eigenaar en zijn vrouw zijn bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van de portefeuille aan de koper.

Het betreft een activa passiva transactie vanuit een bestaande vennootschap onder firma. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.


Branche:
Papier Grafisch / Uitgeverij

Regio:
Heel Nederland

Omzet:
266.000

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen