web
			stats
Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Overname stappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 221 Dienstverlening > 221 financieel, OG en verzekeringen

Online hypotheekadvies met behulp van hypotheektoolProfielnummer:
S09377

Profielinformatie:
Investeerder gezocht in innovatief online hypotheekadvies met behulp van hypotheektool.

De onderneming brengt een 100% onafhankelijk online hypotheekadvies op de markt, waarbij de klant zelf zijn of haar keuzes maakt in de zoektocht naar de voor hem of haar meest geschikte hypotheek. De onderneming heeft een online hypotheektool ontworpen, die als onderscheidend getypeerd mag worden in de markt. Advies technisch heeft de onderneming met dit systeem reeds een voorsprong opgebouwd ten opzichte van de huidige online partijen in de hypotheekmarkt. De AFM (Autoriteit Financile Markten) beaamt dit. De klant kiest uiteindelijk wat hem of haar het beste past. De onderneming zorgt na het hypotheekadvies eveneens voor de hypotheekbemiddeling. Ook hier geldt: de klant kiest. Alleen een hypotheekadvies via het systeem opvragen kan ook.

Het door de onderneming ontwikkelde systeem is een antwoord op de huidige manier van hypotheek verstrekken, waarbij klanten noodgedwongen keuzes maken die zij misschien helemaal niet willen. In toenemende mate krijgen huizenkopers te maken met complexiteit van de producten, on-transparantie en hoge kosten. De onderneming gaat juist voor gemak en overzicht en staat voor excellent advies tegen een scherpe prijs. De groeikansen op de hypotheekmarkt zijn de komende jaren enorm. De onderneming heeft vanuit diverse onderzoeken en eigen ervaringen een duidelijke visie op wat de mogelijkheden binnen de markt zijn.

Het management van de onderneming heeft een businessplan uitgewerkt dat uitmondt in een
kapitaalbehoefte die gefaseerd over een aantal jaren zou kunnen oplopen tot ? 2,5 miljoen, waarvan ca 1,5 miljoen in het eerste jaar. Deze middelen zullen worden gebruikt om te investeren in de
beoogde (snelle) groei door middel van softwareontwikkeling, webdesign en marketing. De onderneming verwacht daarmee binnen enkele maanden een marktaandeel te realiseren van 3,2% binnen het segment starters in de hypotheekmarkt, hetgeen resulteert in een omzet van 3,7 miljoen in het eerste jaar.


Branche:
Dienstverlening / financieel, OG en verzekeringen

Regio:
Heel Nederland

Overnamerichtprijs:
€ 1.500.000

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen