web
			stats
Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Overname stappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 221 Dienstverlening > 221 financieel, OG en verzekeringen

Converteerbare lening en investeerder voor service- platform in de vastgoedmarktProfielnummer:
S10733

Profielinformatie:
Een ondernemer is op zoek naar een investeerder of participant.
Deze drie jaar oude start-up / scale up heeft een platform ontwikkeld voor integrale dienstverlening aan huurders en verhuurders van woningen en bedrijfsonroerendgoed, die daarmee ontzorgd worden op het gebied van commercieel, technisch en administratief beheer, woonservices, verzekeringen en utilities. Het platform verbindt professionele en specialistische marktpartijen aan individuele belanghebbenden, van kleine consument (huurder) tot grote vastgoedbelegger. In het platform is inmiddels ca. ? 900.000 genvesteerd en de uitrol met grote marktpartijen tegen de zomer van 2018 is aanstaande.
Met name door de ontwikkeling van een innovatief huurderspaspoort geniet deze venture grote belangstelling van vastgoedpartijen, (institutionele) woningbeleggers, woningcorporaties en grote makelaars. Contracten worden momenteel getekend. De onderneming heeft reeds vele woningen in beheer en staat op het punt om de markt te disrupten. Ze realiseert momenteel een omzet van ca. ? 100.000 per jaar, die naar verwachting binnen anderhalf jaar naar ? 1,5 miljoen zal groeien met een uitstekend rendement. Het management heeft internationale ambities.
Er wordt door de ondernemers gezocht naar een professionele investeerder / participant met kennis op het gebied van marketing. Affiniteit met de huur- en verhuurmarkt is een pluspunt. Investeerders zijn i.h.a. zeer genteresseerd, maar wachten nog even de reacties op de marktintroductie af.
Om in de directe liquiditeitsbehoefte tot het najaar van 2018 te voorzien wordt een in aandelen converteerbare lening gevraagd van ten minste ? 50.000.

Branche:
Dienstverlening / financieel, OG en verzekeringen

Regio:
Heel Nederland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen