Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Het overnamestappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 221 Dienstverlening > 53 financieel, OG en verzekeringen

Specialist op het gebied van de verhuur en het beheer van particuliere vakantiewoningenProfielnummer:
S11446

Profielinformatie:
Ter overname wordt aangeboden een onderneming, actief in bemiddeling, verhuur en beheer van particuliere vakantiewoningen in het zuidwesten van Nederland. Het bedrijf bestaat al ruim 30 jaar. Het exclusieve verhuuraanbod telt ruim 110 vakantiewoningen in kleinschalige recreatieparken aan of nabij de kust. De Onderneming biedt een gevarieerd aanbod van vakantiewoningen aan in verschillende prijsklassen en op diverse recreatieparken.

De Onderneming bedient zowel de huurders als de verhuurders van vakantiewoningen, waarmee de Onderneming een van de weinige full service spelers in haar regio en een autoriteit in haar niche is. De gasten en opdrachtgevers van de Onderneming krijgen een service op maat, waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht en kwaliteit. De Onderneming weet klanten aan haar te binden en een stabiel rendement voor haar opdrachtgevers te realiseren door haar lange ervaring en focus op klantgerichtheid. Dit doet de Onderneming met een team van circa 25 ervaren en professionele medewerkers.

Het kantoor wordt gehuurd en is in eigendom van de Aandeelhouder van de Onderneming. Het bedrijfspand beschikt over alle benodigdheden zoals een kantoor en magazijn en de omgeving biedt voldoende parkeergelegenheid.

De Aandeelhouder wenst 100% van de activa en passiva van de Onderneming over te dragen aan een conveniërende derde partij. De belangrijkste verkoopoverweging van de Aandeelhouders is het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Desgewenst zijn de Aandeelhouders bereid om, in overleg met de Koper, nog een korte periode actief te blijven voor de Onderneming om een zorgvuldige overdracht te waarborgen.Branche:
Dienstverlening / financieel, OG en verzekeringen

Regio:
Zuid Nederland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen