Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Het overnamestappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 221 Dienstverlening > 56 gezondheidszorg

Zorgonderneming in het met midden van het landProfielnummer:
S11812

Profielinformatie:
Ter overname wordt aangeboden een zorgonderneming in het met midden van het land.
De zorgonderneming richt zich op het ondersteunen van mantelzorgers. Voor ouderen die thuis wonen of intramuraal wonen biedt deze organisatie gemotiveerde zorgverleners met als doel mensen zo lang en zo prettig mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

De aangeboden zorgonderneming is aangesloten bij een landelijke opererende franchiseorganisatie met diverse samenwerkingsverbanden met onder meer verzekeraars, zorginstanties en andere branchepartijen. De onderneming bestaat uit 2 franchisegebieden in het midden c.q. centraal in Nederland.

De vestiging in het midden van het land heeft een hoge naamsbekendheid in het gebied en gedurende de afgelopen jaren een stabiele basis van dienstverleners opgebouwd. De vestiging wordt momenteel gerund door een vestigingsmanager met op de achtergrond de franchisenemer. Er zijn geen personen in loondienst bij deze vestiging.
De aanpalende vestiging in Noordwestelijke richting heeft het laatste jaar een goede groei doorstaan. Het gebied biedt zeer veel potentie wat zal leiden tot omzetgroei op de korte termijn. Er is een vestigingsmanager die de dagelijkse werkzaamheden verwerkt en op de achtergrond werkt de franchisenemer mee. Er zijn geen personen in loondienst van deze vestiging.


Over de afgelopen jaren is de omzet gegroeid, van 309.000 euro in 2020 naar 367.000 euro in 2021. Voor 2022 wordt minimaal een vergelijkbaar omzetniveau verwacht. De EBITDA-marge over de laatste 2 jaren was ruim 40% per jaar.
De voorkeur gaat uit naar overname van beide gebieden. Indien wenselijk kunnen ook de 2 gebieden separaat van elkaar overgenomen worden. Het betreft een activa-transactie. De vooruitzichten in de branche zijn uitstekend. Er is aanwijsbaar verdere groei op korte termijn realiseerbaar.
De franchiseorganisatie zal vanaf januari 2023 extra mogelijkheden bieden aan de franchisenemers om een groei te kunnen realiseren in de ouderenmarkt. Daarnaast is de franchiseorganisatie altijd in ontwikkeling om de verschillende manieren van dienstverlening door te ontwikkelen met als doel om meer ouderen te kunnen voorzien van individuele begeleiding.

De franchiseondernemer c.q. zorgondernemer is de spil van de eigen regionale organisatie. Het ideale profiel van de nieuwe eigenaar is dat deze affiniteit heeft met de zorg en bemiddeling in de zorg. Een zelfstarter is met empathisch vermogen en een HBO-opleiding heeft genoten. Gegadigde dient over minimaal 35.000 euro financiŽle middelen te beschikken om de overnamefinanciering te kunnen gaan realiseren.Branche:
Dienstverlening / gezondheidszorg

Regio:
Midden Nederland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen