Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Het overnamestappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 221 Dienstverlening > 57 advisering

MarketingbureauProfielnummer:
S11842

Profielinformatie:
Ter overname wordt aangeboden een marketingbureau die in de huidige B.V.-vorm 3 jaar bestaat en bekend staat als een duurzaam bureau met doordachte strategie en creativiteit.
Gedreven door efficinte marketing en technologie heeft het bedrijf zich als startup gespecialiseerd in circulair innoveren en duurzaam ondernemerschap ten dienste van zowel bedrijven met een duurzaam product als bedrijven die meer zichtbaarheid wensen te geven aan hun duurzaamheidsinitiatieven om zo een nieuwe - veelal jongere dynamische - doelgroep aan te trekken.
.
De aangeboden diensten bevinden zich op het gebied van merkstrategie, marketing automation, digitale marketing, content marketing, social media en growth marketing tot creatieve campagnes, met krachtige sustainability en innovatieve technologien die morgen het verschil moeten maken voor het opbouwen van een waardevolle relatie met hun ?sustainable? doelgroep en in die context een competitief voordeel ontwikkelen.

Het internationale team werkt grotendeels remote en bestaat uit 4 personen in hun eigen specialisaties. Iedereen werkt vanuit ?kantoor aan huis?.De onderneming is niet afhankelijk van de ondernemer hetgeen de onderneming eenvoudig overdraagbaar maakt. Daarnaast werkt een grafisch designer, een copywriter (freelance) en een paid mediaspecialist (freelance). In de gehele exploitatie vormt de grootste kostenpost: de personeelskosten. Het huidige jaarlijkse totaalbedrag aan personeelskosten bedraagt circa ? 80.000,- inclusief de ondernemersbeloning in een ?gebruikelijk-loonregeling? als management fee voor de ondernemer, parttime-salarissen en kosten voor inkoop van deelexpertise van de freelancers.

De bescheiden onderneming draait al drie (3) jaar op rij een succesvolle jaaromzet van circa 220.000 euro en een mooie jaarlijks winst/ EBITDA van circa 75.000 euro.

De koopprijs bedraagt op basis van een marktconforme multiple 3,5 X EBITDA voor alle aandelen.


Branche:
Dienstverlening / advisering

Regio:
Heel Nederland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen