web
			stats
Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Overname stappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 43 Bouwnijverheid > 272 installatiebranche, dakbedekking

DakdekkersbedrijfProfielnummer:
S10985

Profielinformatie:
Ter overname wordt aangeboden een dakdekkersbedrijf in Zeeland.
Het betreft een succesvolle onderneming in de dakbedekking sector met focus op duurzame dakbedekkingen. De onderneming heeft zich ontwikkeld tot specialist in het verwerken van PVC en EPDM dakbedekkingen. De onderneming is al ruim 15 jaar actief binnen deze sector en staat door de kwaliteit van personeel goed gepositioneerd in de markt. Hierdoor is er sprake van een loyaal en trouw klantenbestand in Zuidwest-Nederland.

De onderneming verricht met name werkzaamheden voor particulieren en commercile bedrijven varirend van een reparatie tot realisatie van het compleet vernieuwen van dakbedekkingen.

De omzet was in 2016 eenmalig hoger (circa EUR 800.000) als gevolg van een grote opdracht. In 2017 was de omzet circa EUR 550.000 naast de grote opdracht in 2016 is vanwege gezondheidsredenen de DGA vaak afwezig geweest, wat zijn weerslag heeft gehad op het aantal opdrachten. Naast het vastgoed in eigendom is er een beperkte voorraad aanwezig. Het personeelsbestand bestaat uit circa 4 vaste medewerkers (inclusief DGA en zijn vrouw) en een flexibele schil van oproepkrachten om pieken op te kunnen vangen. Door de langjarige ervaring van de vaste medewerkers is er veel kennis aanwezig. Bij verkoop zal de huidige eigenaar en zijn vrouw van de loonlijst verdwijnen (circa EUR 60.000). Hierdoor is een directe besparing te realiseren van tenminste EUR 30.000 waardoor een verder verhoging van de winstgevendheid mogelijk is naar een EBITDA marge van 2,4% in 2017 tot 6,7% in 2016.


Branche:
Bouwnijverheid / installatiebranche, dakbedekking

Regio:
Zeeland

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen