Bedrijf verkopenBedrijf kopenInformatie voor adviseursRosaVieMarktinformatie en transactiesAdviseursoverzichtOver Ons

Zoeken naar aangeboden bedrijven

Sector
Subsector
Land
Regio
Profiel

Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen

   Ik wil mijn bedrijf op termijn verkopen
   Dienstverlening verkopers
   Database met kandidaat kopers
   Database aangeboden bedrijven
   Gratis nieuwsbrief aanvragen
   Het overnamestappenplan
   Algemene voorwaarden Verkopers


Partners

RetailRijk
RetailRijk


CRA /Frankrijk
Cedants et Repreneurs d\'Affairs


Sowaccess
Groupe Sowalfin / Waalse regering


RosaVie
Voor een succesvolle Overname na de deal


Transeo
European Associaton in SME Transfers

 
  Home > Ik wil mijn bedrijf nu of op termijn verkopen > Database aangeboden bedrijven > 68 Horeca > 67 facilitaire dienstverlening

Aanbieder van lunchproducten en aanverwante productenProfielnummer:
S11696

Profielinformatie:
Ter overname wordt aangeboden een toonaangevende aanbieder van lunchproducten en aanverwante producten. Het aanbod bestaat uit een groot assortiment lunchproducten voor leveringen aan bedrijfskantines (DIY), ruim assortiment verse kant en klare lunchproducten, lunchpakketten voor onderwijs, uitgebreide lunch- en borrelpakketten voor thuiswerkers (hybride-model) en lunchboxen voor groepen (evenementen en meetings).

Het betreft een familiebedrijf (3,4 fte exclusief directie). De Onderneming heeft een bewezen trackrecord en een sterk groeipotentieel.

Men levert kwaliteit door bewust en professioneel met voeding om te gaan. Daarnaast wordt er door automatisering gestuurd op voorraad, waardoor voorraadderving wordt geminimaliseerd.

Actief voor een uitgebreide en loyale klantenportefeuille. Klanten zijn te verdelen in verschillende sectoren (o.a. Banking, Overheid, Consultancy, Onderwijs). Er is veel potentieel aanwezig om de omzet uit te breiden bij zowel bestaande- (pre-corona tijdperk) als nieuwe klanten (post-corona tijdperk).

Ondanks de coronapandemie, heeft de Onderneming een prima omzetniveau gerealiseerd in de jaren 2020 en 2021, respectievelijk circa 700.000 en ruim 800.000 euro.
Bovendien verwacht de directie dat in 2022 de omzet verder zal stijgen naar een niveau van circa 900.000 euro en in 2023 naar 1 miljoen euro (dit o.a. door terugkerende klanten). Deze omzetniveaus zijn overigens ook behaald in het pre-corona tijdperk (2018 en 2019).


Branche:
Dienstverlening / facilitaire dienstverlening

Regio:
Randstad

Overnamerichtprijs:
N.o.t.k

Opties:
Terug | Print | Doorsturen

Neem contact met mij opAanhef
Naam *
E-mail adres *
Telefoon
Bedrijfsnaam
Opmerkingen